x
Vezető állatorvos
Viktor küldte be 5 November 2020 időpontban

Szofi kutyámmal (cavalier spániel) immáron 6 éve, hogy a Mozaik rendelőbe járunk... Ő az első kutyám így nem kérdés, hogy mindenből a legjobbat szeretném neki... nem beszélve ha az egészségéről van szó... így természetesen állatorvos szempontjából is a legjobbat kerestem és azon felül, hogy legyen a legjobb orvos nem utolsó szempont volt, hogy lehetőleg lakóhelyhez is közeli legyen... mielőtt a Mozaik rendelőre rátaláltunk volna, jártam jópár állatorvosnál, de egyik sem volt igazán szimpatikus...

Viktor küldte be 5 November 2020 időpontban

Nagyjából 10 éve Dr. Gódor Viktor az állatorvosunk. Még az előző kutyusunk térd műtétje kapcsán ismertük meg, azóta pedig rendszeres vendégek vagyunk a Mozaik Állatorvosi Rendelőben. 
Bármilyen problémával érkeztünk (allergia, fülgyulladás, szem műtét, szájsebészeti beavatkozás, toklász) mindig kedves, figyelmes, lelkiismeretes és szakszerű ellátásban volt részünk. 
Viktor nagyon precíz, remek orvos és igazi állatbarát, ha otthagytam nála Denit egy műtét miatt, sosem aggódtam, mert tudtam, hogy a legjobb kezekben van. Mindig, minden alkalommal számíthattunk rá. 

Viktor küldte be 5 November 2020 időpontban

Ha lelkiismeretes, segítőkész, türelmes állatorvost és asszisztenst kerestek, itt biztosan megtaláljátok! Teljeskörű felvilágosítást kapsz kedvenced állapotáról, és a kezelésekről. Csak ajánlani tudom a Mozaik Állatorvosi rendelőt. Nekik köszönhetjük és hálásak vagyunk, hogy Nico a gyógyulás útjarára lépett a májbetegségből.?
Köszönjük Viktor!

Viktor küldte be 31 October 2020 időpontban

Tobi, a kutyánk lassan 2 éves. Amióta hozzánk került a Mozaik Állatorvosi Rendelőbe járunk, Dr. Gódor  Viktort ajánlották nekünk. Az első találkozás után tudtuk, hogy jó kezekben leszünk. Minden esetben érezzük a szakmai hozzáértést, a nyugalmat, törődést, odafigyelést, utánkövetést. Ért a kutyák nyelvén, az én kissé szófogadatlan kutyám is megmutatja nála, hogy tud türelmes, nyugodt és szófogadó lenni a vizsgálat alatt.
Maximálisan elégedettek vagyunk, nem váltanánk semmiképp.

További szolgáltatások

preventív jellegű vizsgálatok
rendszeres kontrollvizsgálatok

Tápok

Kedvenceinknek olyan kiegyensúlyozott étrendre van szükségük, amely lefedi vitamin- és táp

Haszonállat

Tehenek mesterséges termékenyítése, Ultrahang vizsgálat, TBC szűrés, stb.

Vadegészségügy

Szarvasok féregtelenítése

labor

Vér, vizelet és bélsár.

Feliratkozás a következőre: